Første skoledag :/ (Julie)

Første skoledag :/

  • 20.08.2012kl.08:06
  • ( 0 )

Nå er det bare et kvarter (i skrivende stund) til vi setter oss i bilen og kjører til skolen. Slutten på sommerferien. Begynnelsen på siste ungdomsskoleår. Også begynnelsen på ny skole. Er utrolig spent og nervøs, men håper alt går bra. Våknet ekstra tidlig i dag, mye som skulle gjøres.

Denne sommerferien synes jeg har vært utrolig lang, men det er vel fordi jeg har rukket å gjort ting som folk flest bruker nesten et halvår på. Jeg har flyttet til pappa, vært i USA, på hytta, Levanger, møter osv. Så jeg kan ikke akkurat si meg enig når folk begynner å klage på kort sommerferie. Jeg har fått mer enn nok sommerferie for i år, takk:)


(Arkivbilde)

Har fått mange gode minner fra i sommer, da.

Men må nesten dra, er fem minutter igjen nå:/

Ønsker alle sammen lykke til med skolestart, ekstra lykke til til dere som begynner på ny skole, blandt annet Kristoffer som begynner i 8. klasse og Elias som begynner i 1.

-Julie xx
Hei, og velkommen til min blogg:) Jeg er ei 17 år gammel jente fra Levanger som bor i Trondheim. Navnet er Julie, og jeg er veldig glad i musikk, teater og tv-serier, spesielt Doctor Who, Sherlock, Supernatural, American Horror Story og Game of Thrones. Jeg går 2. året på drama, og jeg eier en kul rød Vespa:) På denne bloggen skriver jeg om alt mulig som popper opp i hodet mitt, fra hva jeg gjør til tanker og interesser. Kontakt: laughsmilelove1@gmail.com

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Design


hits