Frida og bursdagsfeiring (Julie)

Frida og bursdagsfeiring

  • 09.09.2012kl.00:12
  • ( 1 )

Hei, folks:)

Kom til Levanger i går ettermiddag. Tredje helga på rad jeg er her, nå:)

I dag tok jeg meg ihvertfall en tur til Frida. Sykt lenge siden jeg har sett henne! Vi hadde det bare koselig, og hun ble het i ekstase da hun fant ut at jeg hadde tatt med iPaden. Derfor ble hun sittende på den ganske lenge. Det resulterte selvfølgelig i noen bilder.
 Hun la også inn en liten hilsen til bloggen:)

 


Her er Frida sjarmerende som alltid c: (Tatt fra Snapchat)

Bloggen til Frida finner dere HER

Da jeg kom hjem ogjen, feiret vi bursdagen til Elias, som blir 6 år på tirsdag! 


Her er han med gaven han fikk fra oss, et Skaylanders X-box spill.
Han var veldig ivrig på å prøve det ut.

 

Ellers er det bare FIRE dager til jeg, pppa, Siv og Kristoffer drar nedover til Rimini! (Altså Italia) Vi skal nyte sola, og dra på Moto Gp race. Hvis det er noen som ikke vet hva det er, så kan jeg si at det er et slags verdensmesterskap i motorsykkelkjøring, altså verdens beste MC kjørere, blandt annet Rossi, Stoner, Lorenzo og Pedrosa.
Dere kan lese mer om Moto Gp HER 

Og sjekk temperaturen der, da. H-E-R-L-I-G!
 Har vurdert om jeg kanskje skulle hatt en spørsmålsrunde, men må være sikker på om folk er interessert i å stille meg spørsmål. Så hvis du kunne tengt deg å stille meg et spørsmål, sleng igjen en kommentar da, vel:)

 

-Julie xx

09.09.2012 kl.00:57

hehe fine bilder :)

morsom video ;)Hei, og velkommen til min blogg:) Jeg er ei 17 år gammel jente fra Levanger som bor i Trondheim. Navnet er Julie, og jeg er veldig glad i musikk, teater og tv-serier, spesielt Doctor Who, Sherlock, Supernatural, American Horror Story og Game of Thrones. Jeg går 2. året på drama, og jeg eier en kul rød Vespa:) På denne bloggen skriver jeg om alt mulig som popper opp i hodet mitt, fra hva jeg gjør til tanker og interesser. Kontakt: laughsmilelove1@gmail.com

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Design


hits