Første skoledag (Julie)

Første skoledag

  • 20.08.2013kl.23:47
  • ( 0 )

Siden jeg ikke fikk til å poste et innlegg i går, grunnet bursdag på Levanger, tenkte jeg å fortelle litt om hvordan første skoledag på dramalinja var.

Alle førsteklassingene møtte opp kl. 10, og ventet på å bli fordelt til linjene sine. Jeg var, som alle andre, dritnervøs.
Det første vi gjorde da vi kom inn på "drama-territoriet", var å hilse på lærerene våre, og å bli kjent med klassen. Deretter fikk vi en omvisning før det var fotografering.

Jeg følte at jeg fikk god kontakt med mange i klassen allerede første dagen, og jeg var så fornøyd da jeg kom meg hjem. Gleder meg til å bli bedre kjent med klassen!

Hvordan gikk skolestart til dere andre?
Hei, og velkommen til min blogg:) Jeg er ei 17 år gammel jente fra Levanger som bor i Trondheim. Navnet er Julie, og jeg er veldig glad i musikk, teater og tv-serier, spesielt Doctor Who, Sherlock, Supernatural, American Horror Story og Game of Thrones. Jeg går 2. året på drama, og jeg eier en kul rød Vespa:) På denne bloggen skriver jeg om alt mulig som popper opp i hodet mitt, fra hva jeg gjør til tanker og interesser. Kontakt: laughsmilelove1@gmail.com

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Design


hits