Ferdig med tentamen + insane mashup (Julie)

Ferdig med tentamen + insane mashup

  • 13.02.2014kl.19:34
  • ( 0 )

I dag var det framføring i dramatentamen. Gikk rundt med en klump i magen helt siden i går kveld, og den forsvant ikke før jeg var helt ferdig. Vi skulle først vise et stykke vi hadde lagd i grupper, før det var individuell muntlig framføring om et valgfritt tema. Stykket gikk så sinnsykt bra, alt gikk etter planen, og jeg er så fornøyd med innsatsen til alle i gruppa. Muntlig gikk vel helt ok. Jeg snakket om improvisasjon. Kjenner det er så deilig å være ferdig nå! Så er det bare en dag igjen til vinterferie!

I morgen drar vi til Oppdal, og blir der hele helgen. Vet ikke om det er nett der eller ikke, men vi får se.

Jeg satt å lekte rundt på youtube i stad, og da kom jeg over denne insane mashupen av 'Let it go' fra Frozen og Passengers 'Let her go'. Satt med hakeslepp og måtte bare høre den igjen.. og igjen, hihi :)
Bare hør på dette, dere:

Er ikke dette bare helt fantastisk?
Hei, og velkommen til min blogg:) Jeg er ei 17 år gammel jente fra Levanger som bor i Trondheim. Navnet er Julie, og jeg er veldig glad i musikk, teater og tv-serier, spesielt Doctor Who, Sherlock, Supernatural, American Horror Story og Game of Thrones. Jeg går 2. året på drama, og jeg eier en kul rød Vespa:) På denne bloggen skriver jeg om alt mulig som popper opp i hodet mitt, fra hva jeg gjør til tanker og interesser. Kontakt: laughsmilelove1@gmail.com

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Design


hits