Long time, no see (Julie)

Long time, no see

  • 18.09.2014kl.17:25
  • ( 1 )

Ok, har igjen fått blogglyst, og skriver mer, blabla, you know the drill. Siden jeg er en person som bare greier å gjøre enkelte ting i korte perioder, og ikke over lengre tid, orker jeg ikke å forklare meg hver gang jeg får/mister blogglyst.

 

Et nytt skoleår har begynt (med streik, for min del), og det er godt å komme igang igjen, og treffe alle klassekamerater og venner. Starten på året mitt har vært veldig bra, med nye, flinke lærere, tettere bånd i klassen, og mange, MANGE nye elever. (Seriøst, det er et rent mareritt å gå gjennom kantina og til dramaområdet, 98-kullet er tydeligvis et stort kull.)
I år har vi både praktiske og teoretiske dramafag, samt historie, samfunnsfag og geografi, og de tradisjonelle fagene, som matte, norsk og fremmedspråk, i mitt tilfelle fransk. Bortsett fra dramafagene, synes jeg geografi og historie er veldig gøy.
Hva er deres favorittfag?

Så, på det drøye halvåret jeg ikke har blogget, har det skjedd litt saker og ting. 
                     Jeg har tatt av reguleringen oppe, hurra! Zinni dro tilbake til Hong Kong, savner henne skikkelig! Jeg har vært en uke i Tyrkia med mamma og Elias, sett Ed Sheeran på Stavernfestivalen og hatt en koselig dag med tante og søskenbarn her i Trondheim. 

p6o_aRnuE5

OG SÅ HAR JEG SITTET PÅ HELIKOPTER! Jeg fikk være med på et oppdrag på Flatanger, som blir ca 40 minutters flyving hver vei, og det var kjempegøy!rphIJhnuB7


Noen som kjenner igjen Steinvikholmen?

Nå skal vi snart feire bursdagen til broren min. September er den store bursdagsmåneden i min familie, hihi.

Det var 50-talls tema på klassebildet vårt i år, hva synes dere om håret?
Vi snakkes!:)
-Julie
18.09.2014 kl.17:44

Kjempe fin blogg:)Hei, og velkommen til min blogg:) Jeg er ei 17 år gammel jente fra Levanger som bor i Trondheim. Navnet er Julie, og jeg er veldig glad i musikk, teater og tv-serier, spesielt Doctor Who, Sherlock, Supernatural, American Horror Story og Game of Thrones. Jeg går 2. året på drama, og jeg eier en kul rød Vespa:) På denne bloggen skriver jeg om alt mulig som popper opp i hodet mitt, fra hva jeg gjør til tanker og interesser. Kontakt: laughsmilelove1@gmail.com

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Design


hits