my 5 guilty pleasures (Julie)

my 5 guilty pleasures

  • 23.09.2014kl.23:28
  • ( 0 )

Som overskriften sier, her tenkte jeg å fortelle om 5 av mine guilty pleasures. Har selvfølgelig fler, men jeg synes 5 er en god start.

1. KAKE!
Okei, snakker ikke om å spise kaker her (selv om jeg liker det også, hihi), men å se på kaker. Helt seriøst, jeg kan sitte kjempelenge og se på bilder av kaker, blir aldri lei! Det er så facinerende hva folk greier å lage. Og det er ikke få kvelder jeg har sittet å sett "Cake Boss", for å si det sånn. 

Selv om jeg har en dypt nedtrykket drøm om å bli kakedekoratør, tror jeg i første omgang at jeg overlater det til de profesjonelle, så kan jeg bare beundre mesterverkene på avstand.

 

2. DOCTOR WHO
Jeg elsker tv-serier, men hvis jeg må velge én favoritt, blir det alltid Doctor Who! Jeg tror det er sammensetningen av tidsreiser, historie, monstre, og kompliserte plott som på merkelige måter flettes sammen, som har gjort meg hekta. Og hvis dere lurer; Matt Smith er min favorittdoktor! 

 

3. VINDUSSHOPPING
Jeg bruker veldig ofte å gå i butikker og se på mye klær, men det er sjeldent at jeg kjøper noe. Dermed har jeg funnet ut at vindusshopping er en billig hobby for meg som ikke har råd til alle slags klær; det er jo helt gratis! :) Og så er det jo gøy å drømme seg bort, å tenke at du eier den nydelige, altfor dyre kjolen som stilles ut i vinduet. 

 

4. KJØPE BØKER
Selv om jeg ikke kjøper mye klær, betyr ikke det at jeg aldri kjøper noe. Jeg har en haug med bøker som jeg prøver å få lest (jepp, jeg har en liste). Jeg synes det er kjempegøy å lese, men det er morsommere å kjøpe bøker. Og lukten av en ny bok; mmm... <3
 

 

5. SKOGEN
Jeg er ikke så glad i å gå på turer, men i skogen kan jeg gå rundt i timesvis. Det er den magiske følelsen av at du er den eneste i verden, adskilt fra alt og alle. I Levanger er det en skog med en liten gresseng i midten, og der har jeg ligget og slappet av mange ganger. Deilig!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Så, det var mine top 5 guilty pleasures. Hva er dine guilty pleasures?

 - Julie
Hei, og velkommen til min blogg:) Jeg er ei 17 år gammel jente fra Levanger som bor i Trondheim. Navnet er Julie, og jeg er veldig glad i musikk, teater og tv-serier, spesielt Doctor Who, Sherlock, Supernatural, American Horror Story og Game of Thrones. Jeg går 2. året på drama, og jeg eier en kul rød Vespa:) På denne bloggen skriver jeg om alt mulig som popper opp i hodet mitt, fra hva jeg gjør til tanker og interesser. Kontakt: laughsmilelove1@gmail.com

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Design


hits