glattkjøring! (Julie)

glattkjøring!

  • 24.09.2014kl.23:29
  • ( 0 )

Ja, som overskriften sier, var jeg altså på glattkjøring i dag, eller sikkerhetskurs på bane, som det heter så fint. Det var utrolig gøy, og jeg lærte masse! Jeg lærte om bremselengde på glatt føre, skrensing i sving og unnamanøver. Visste du at om man kjører i 50 km/t, og nødbremser(bråbremser) når det er glatt, bruker du hele 80 meter på å stoppe!? Som sagt, jeg har lært mye, og blitt mer oppmerksom på ulike farer og risikoer ved bilkjøring.

Om noen av dere holder på å kjøre opp, GLED DERE til glattkjøringa!

Siden alt gikk i ett kjør i dag, var dette det eneste bildet jeg fikk til i dag... Dere ser ihvertfall litt av banen.

Ellers i dag har jeg sittet med pappa på teoritentamen.no, nettopp for å pugge teori. Jeg tenkte å forberede meg på å ta prøven om tirsdagen, så da er det bare å "sæla på".

Noen av dere som kjører opp?

- Julie
Hei, og velkommen til min blogg:) Jeg er ei 17 år gammel jente fra Levanger som bor i Trondheim. Navnet er Julie, og jeg er veldig glad i musikk, teater og tv-serier, spesielt Doctor Who, Sherlock, Supernatural, American Horror Story og Game of Thrones. Jeg går 2. året på drama, og jeg eier en kul rød Vespa:) På denne bloggen skriver jeg om alt mulig som popper opp i hodet mitt, fra hva jeg gjør til tanker og interesser. Kontakt: laughsmilelove1@gmail.com

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Design


hits