teori og weeping angels (Julie)

teori og weeping angels

  • 29.09.2014kl.22:48
  • ( 0 )

Harlais!

I dag har jeg sittet på teoritentamen fra kl fire til ti, og håper at jeg greier teorien i morgen. Har en klump i magen, og gruer meg noe sykt, men gleder meg samtidig til å (forhåpentligvis) bli ferdig med det.

Gjorde også noe kult etter skolen i dag...

That's right! Jeg dro på Bar E Moro og kjøpte meg skin suit. Den skal jeg bruke til å prøve å lage et "Weeping Angel"-kostyme. For dere som ikke vet hva det er, kan jeg si at det er figurer fra "Doctor Who" (mine favoritter!), og de ser sånn ut:

Jeg har hatt lyst til å lage dette kostyme i et og et halvt år nå, så må vel komme igang. Det blir ihvertfall spennende å se om jeg får det til, og hvis det blir vellykket, kan jeg sikkert legge ut en 'turorial', eller noe sånt.

Jeg tror det blir et ganske vanskelig kostyme, og det kommer nok til å koste litt. Og for meg som aldri har lagd et kostyme før, blir det vel ganske utfordrene. Da blir det nok at jeg spør noen i klassen som lager kostymer om hjelp. Spesielt med sying.

Poséringen er jo allerede i orden her, hihi

Nå må keg vel sove, så jeg rekker å ta teorien før skolen i morgen, uæææ! Ønsk meg lykke til!

DON'T BLINK!

- Julie
Hei, og velkommen til min blogg:) Jeg er ei 17 år gammel jente fra Levanger som bor i Trondheim. Navnet er Julie, og jeg er veldig glad i musikk, teater og tv-serier, spesielt Doctor Who, Sherlock, Supernatural, American Horror Story og Game of Thrones. Jeg går 2. året på drama, og jeg eier en kul rød Vespa:) På denne bloggen skriver jeg om alt mulig som popper opp i hodet mitt, fra hva jeg gjør til tanker og interesser. Kontakt: laughsmilelove1@gmail.com

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Design


hits