teoriprøve - check! (Julie)

teoriprøve - check!

  • 30.09.2014kl.23:24
  • ( 0 )

Hurra, jeg sto på teoriprøven i dag, er overlykkelig! Nå kan jeg fokusere fullt ut på bilkjøringa og bli best mulig til oppkjøringen.

Jeg har en strategi fra forrige teoriprøve, der jeg teller over hvilke spørsmål jeg er helt sikre på, og er det under 7/5 jeg er usikre på, kan jeg avslutte. I dag brukte jeg ca 12 minutter på selve prøven, og så over den sikkert 10-12 ganger før jeg avsluttet. Da hadde jeg 39 jeg var sikre på. Så hadde jeg mindre feil enn jeg trodde. Dama i skranken sa til meg: "Jøss, bare to feil! Det må du være fornøyd med."

Har noen av dere tatt teori, eller skal ta snart?

 

- Julie
Hei, og velkommen til min blogg:) Jeg er ei 17 år gammel jente fra Levanger som bor i Trondheim. Navnet er Julie, og jeg er veldig glad i musikk, teater og tv-serier, spesielt Doctor Who, Sherlock, Supernatural, American Horror Story og Game of Thrones. Jeg går 2. året på drama, og jeg eier en kul rød Vespa:) På denne bloggen skriver jeg om alt mulig som popper opp i hodet mitt, fra hva jeg gjør til tanker og interesser. Kontakt: laughsmilelove1@gmail.com

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Design


hits