Julie -

fujifilm instax mini 8

  • 09.02.2014kl.16:46
  • ( 1 )

Dette søte kameraet kom hele veien fra Japan for et par dager siden.

Det er et polaroid-kamera som jeg bestilte fra Amazon. Jeg har ønsket meg et sånt et kjempelenge, og ble veldig glad da jeg fant et til rundt 600 kr. Kameraet veier overraskende lite, og fargen er utrolig søt. Det var også med en kamera-snor for å unngå å miste det. Filmpapir var ikke inkludert, så det har jeg bestilt nå. Rekner med at det kommer i løpet av noen dager.Siden dette kameraet er en ''miniversjon'', blir bildene ca på størrelse med et bankkort. Dette blir da det tredje kameraet jeg eier. De to andre er et digitalkamera og et speilreflekskamera.

For dere som ikke vet hva et polaroid-kamera er følger en enkel beskrivelse fra http://www.coolstuff.no; ''Se noe kult, ta et bilde, få ut bildet, se på det, vis det til venner. Ingen kabler, ingen USB, ingen PC. Bare trykk på knappen.'' Enkelt og greit.

Har du et polaroid-kamera, eller kjenner du noen som har det?

Hei, og velkommen til min blogg:) Jeg er ei 17 år gammel jente fra Levanger som bor i Trondheim. Navnet er Julie, og jeg er veldig glad i musikk, teater og tv-serier, spesielt Doctor Who, Sherlock, Supernatural, American Horror Story og Game of Thrones. Jeg går 2. året på drama, og jeg eier en kul rød Vespa:) På denne bloggen skriver jeg om alt mulig som popper opp i hodet mitt, fra hva jeg gjør til tanker og interesser. Kontakt: laughsmilelove1@gmail.com

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Designhits