Julie -

teoriprøve - check!

 • 30.09.2014kl.23:24
 • ( 0 )

Hurra, jeg sto på teoriprøven i dag, er overlykkelig! Nå kan jeg fokusere fullt ut på bilkjøringa og bli best mulig til oppkjøringen.

Jeg har en strategi fra forrige teoriprøve, der jeg teller over hvilke spørsmål jeg er helt sikre på, og er det under 7/5 jeg er usikre på, kan jeg avslutte. I dag brukte jeg ca 12 minutter på selve prøven, og så over den sikkert 10-12 ganger før jeg avsluttet. Da hadde jeg 39 jeg var sikre på. Så hadde jeg mindre feil enn jeg trodde. Dama i skranken sa til meg: "Jøss, bare to feil! Det må du være fornøyd med."

Har noen av dere tatt teori, eller skal ta snart?

 

- Julie

teori og weeping angels

 • 29.09.2014kl.22:48
 • ( 0 )

Harlais!

I dag har jeg sittet på teoritentamen fra kl fire til ti, og håper at jeg greier teorien i morgen. Har en klump i magen, og gruer meg noe sykt, men gleder meg samtidig til å (forhåpentligvis) bli ferdig med det.

Gjorde også noe kult etter skolen i dag...

That's right! Jeg dro på Bar E Moro og kjøpte meg skin suit. Den skal jeg bruke til å prøve å lage et "Weeping Angel"-kostyme. For dere som ikke vet hva det er, kan jeg si at det er figurer fra "Doctor Who" (mine favoritter!), og de ser sånn ut:

Jeg har hatt lyst til å lage dette kostyme i et og et halvt år nå, så må vel komme igang. Det blir ihvertfall spennende å se om jeg får det til, og hvis det blir vellykket, kan jeg sikkert legge ut en 'turorial', eller noe sånt.

Jeg tror det blir et ganske vanskelig kostyme, og det kommer nok til å koste litt. Og for meg som aldri har lagd et kostyme før, blir det vel ganske utfordrene. Da blir det nok at jeg spør noen i klassen som lager kostymer om hjelp. Spesielt med sying.

Poséringen er jo allerede i orden her, hihi

Nå må keg vel sove, så jeg rekker å ta teorien før skolen i morgen, uæææ! Ønsk meg lykke til!

DON'T BLINK!

- Julie

glattkjøring!

 • 24.09.2014kl.23:29
 • ( 0 )

Ja, som overskriften sier, var jeg altså på glattkjøring i dag, eller sikkerhetskurs på bane, som det heter så fint. Det var utrolig gøy, og jeg lærte masse! Jeg lærte om bremselengde på glatt føre, skrensing i sving og unnamanøver. Visste du at om man kjører i 50 km/t, og nødbremser(bråbremser) når det er glatt, bruker du hele 80 meter på å stoppe!? Som sagt, jeg har lært mye, og blitt mer oppmerksom på ulike farer og risikoer ved bilkjøring.

Om noen av dere holder på å kjøre opp, GLED DERE til glattkjøringa!

Siden alt gikk i ett kjør i dag, var dette det eneste bildet jeg fikk til i dag... Dere ser ihvertfall litt av banen.

Ellers i dag har jeg sittet med pappa på teoritentamen.no, nettopp for å pugge teori. Jeg tenkte å forberede meg på å ta prøven om tirsdagen, så da er det bare å "sæla på".

Noen av dere som kjører opp?

- Julie

Long time, no see

 • 18.09.2014kl.17:25
 • ( 1 )

Ok, har igjen fått blogglyst, og skriver mer, blabla, you know the drill. Siden jeg er en person som bare greier å gjøre enkelte ting i korte perioder, og ikke over lengre tid, orker jeg ikke å forklare meg hver gang jeg får/mister blogglyst.

 

Et nytt skoleår har begynt (med streik, for min del), og det er godt å komme igang igjen, og treffe alle klassekamerater og venner. Starten på året mitt har vært veldig bra, med nye, flinke lærere, tettere bånd i klassen, og mange, MANGE nye elever. (Seriøst, det er et rent mareritt å gå gjennom kantina og til dramaområdet, 98-kullet er tydeligvis et stort kull.)
I år har vi både praktiske og teoretiske dramafag, samt historie, samfunnsfag og geografi, og de tradisjonelle fagene, som matte, norsk og fremmedspråk, i mitt tilfelle fransk. Bortsett fra dramafagene, synes jeg geografi og historie er veldig gøy.
Hva er deres favorittfag?

Så, på det drøye halvåret jeg ikke har blogget, har det skjedd litt saker og ting. 
                     Jeg har tatt av reguleringen oppe, hurra! Zinni dro tilbake til Hong Kong, savner henne skikkelig! Jeg har vært en uke i Tyrkia med mamma og Elias, sett Ed Sheeran på Stavernfestivalen og hatt en koselig dag med tante og søskenbarn her i Trondheim. 

p6o_aRnuE5

OG SÅ HAR JEG SITTET PÅ HELIKOPTER! Jeg fikk være med på et oppdrag på Flatanger, som blir ca 40 minutters flyving hver vei, og det var kjempegøy!rphIJhnuB7


Noen som kjenner igjen Steinvikholmen?

Nå skal vi snart feire bursdagen til broren min. September er den store bursdagsmåneden i min familie, hihi.

Det var 50-talls tema på klassebildet vårt i år, hva synes dere om håret?
Vi snakkes!:)
-Julie
Bilder fra Levanger

 • 24.02.2014kl.21:35
 • ( 1 )

Heisann!

Håper alle sammen har kost seg i vinterferien. Det har iallfall jeg:) Jeg har vært på Oppdal og stått på slalom, sett Boktyven på kino (utrolig bra film, anbefales!) og vært på Levanger. Jeg fikk også besøk av Zinni fra lørdag til i går. Siden vi begge hadde med kameraene, ble det tatt mange bilder:

Nå blir det TV-kveld med 'Arvingene', så vi snakkes:)

Ferdig med tentamen + insane mashup

 • 13.02.2014kl.19:34
 • ( 0 )

I dag var det framføring i dramatentamen. Gikk rundt med en klump i magen helt siden i går kveld, og den forsvant ikke før jeg var helt ferdig. Vi skulle først vise et stykke vi hadde lagd i grupper, før det var individuell muntlig framføring om et valgfritt tema. Stykket gikk så sinnsykt bra, alt gikk etter planen, og jeg er så fornøyd med innsatsen til alle i gruppa. Muntlig gikk vel helt ok. Jeg snakket om improvisasjon. Kjenner det er så deilig å være ferdig nå! Så er det bare en dag igjen til vinterferie!

I morgen drar vi til Oppdal, og blir der hele helgen. Vet ikke om det er nett der eller ikke, men vi får se.

Jeg satt å lekte rundt på youtube i stad, og da kom jeg over denne insane mashupen av 'Let it go' fra Frozen og Passengers 'Let her go'. Satt med hakeslepp og måtte bare høre den igjen.. og igjen, hihi :)
Bare hør på dette, dere:

Er ikke dette bare helt fantastisk?

Liten oppsummering

 • 05.02.2014kl.19:53
 • ( 0 )

Heia!

Da har jeg plutselig fått blogglyst igjen, så da kommer det naturligvis et nytt innlegg.

Godt nyttår! (Bedre sent enn aldri)
Tiden som har gått dette første halvåret av VG1 har vært fantastisk! Drama er bare helt supert! Om du skal søke til videregående skole, og området ditt tilbyr drama, anbefaler jeg å i det minste søke på det. Jeg har blitt kjent med så mange flotte mennesker som aksepterer andre som de er. Jeg har også fått vært med på noe spennende; fra rundt oktober/november til 26. januar samarbeidet drama på Charlottenlund med musikk og dans på Heimdal og Katta om å sette opp en grunnlovsforestilling, kalt ''Et stykke Grunnlov''. Det var en feiring av 200 års jubileet til grunnloven, men også av at musikk, dans og drama har vært en valglinje i 20 år. Det var så trolig morsomt og være med på, og det var så mange fine innslag av både musikk, dans og drama (obviously). Vi i 1. klasse drama sang i koret og var olje. Selv om jeg ikke gjorde så mye, var det et spennende prosjekt som jeg lærte mye av, og jeg har fått mange gode minner.
Her kommer noen bilder fra forestillingene:

(Dette er forresten Zinni, som er på utveksling i klassen. Hun er opprinnelig fra Hong Kong.)
Noen i Trondheimsområdet som så det?

 Det er lagt inn en ny link under headeren på bloggen. Det er linken til bloppisen min. Ta en titt da, vel :)

-Julie x

 

 

Første skoledag

 • 20.08.2013kl.23:47
 • ( 0 )

Siden jeg ikke fikk til å poste et innlegg i går, grunnet bursdag på Levanger, tenkte jeg å fortelle litt om hvordan første skoledag på dramalinja var.

Alle førsteklassingene møtte opp kl. 10, og ventet på å bli fordelt til linjene sine. Jeg var, som alle andre, dritnervøs.
Det første vi gjorde da vi kom inn på "drama-territoriet", var å hilse på lærerene våre, og å bli kjent med klassen. Deretter fikk vi en omvisning før det var fotografering.

Jeg følte at jeg fikk god kontakt med mange i klassen allerede første dagen, og jeg var så fornøyd da jeg kom meg hjem. Gleder meg til å bli bedre kjent med klassen!

Hvordan gikk skolestart til dere andre?

Nesten helt klar

 • 18.08.2013kl.20:25
 • ( 1 )

I dag er siste dag i sommerferien for min del, og for mange andre også. I morgen tidlig møter jeg opp på Charlottenlund Videregående skole! Der skal jeg starte på drama-linja. Det gleder jeg meg til! Jeg har pakket sekken, og morgendagens antrekk ligger klart.

Genser fra Forever 21
Bukse fra Selected/femme

Jeg har ganske blandede følelser om å starte på videregående, jeg både gleder og gruer meg, også er jeg selvfølgelig veldig spent! Noen andre som har det sånn også?

Jeg håper ihvertfall at det vil bli tre fine år, med morsomme og gode minner jeg kan ta fram når jeg blir endre.

Til dere andre som starter skoleåret i morgen; Lykke til!

Frida og bursdagsfeiring

 • 09.09.2012kl.00:12
 • ( 1 )

Hei, folks:)

Kom til Levanger i går ettermiddag. Tredje helga på rad jeg er her, nå:)

I dag tok jeg meg ihvertfall en tur til Frida. Sykt lenge siden jeg har sett henne! Vi hadde det bare koselig, og hun ble het i ekstase da hun fant ut at jeg hadde tatt med iPaden. Derfor ble hun sittende på den ganske lenge. Det resulterte selvfølgelig i noen bilder.
 Hun la også inn en liten hilsen til bloggen:)

 


Her er Frida sjarmerende som alltid c: (Tatt fra Snapchat)

Bloggen til Frida finner dere HER

Da jeg kom hjem ogjen, feiret vi bursdagen til Elias, som blir 6 år på tirsdag! 


Her er han med gaven han fikk fra oss, et Skaylanders X-box spill.
Han var veldig ivrig på å prøve det ut.

 

Ellers er det bare FIRE dager til jeg, pppa, Siv og Kristoffer drar nedover til Rimini! (Altså Italia) Vi skal nyte sola, og dra på Moto Gp race. Hvis det er noen som ikke vet hva det er, så kan jeg si at det er et slags verdensmesterskap i motorsykkelkjøring, altså verdens beste MC kjørere, blandt annet Rossi, Stoner, Lorenzo og Pedrosa.
Dere kan lese mer om Moto Gp HER 

Og sjekk temperaturen der, da. H-E-R-L-I-G!
 Har vurdert om jeg kanskje skulle hatt en spørsmålsrunde, men må være sikker på om folk er interessert i å stille meg spørsmål. Så hvis du kunne tengt deg å stille meg et spørsmål, sleng igjen en kommentar da, vel:)

 

-Julie xx

Hei, og velkommen til min blogg:) Jeg er ei 17 år gammel jente fra Levanger som bor i Trondheim. Navnet er Julie, og jeg er veldig glad i musikk, teater og tv-serier, spesielt Doctor Who, Sherlock, Supernatural, American Horror Story og Game of Thrones. Jeg går 2. året på drama, og jeg eier en kul rød Vespa:) På denne bloggen skriver jeg om alt mulig som popper opp i hodet mitt, fra hva jeg gjør til tanker og interesser. Kontakt: laughsmilelove1@gmail.com

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Designhits